Piękne zdjęcia! Dalgona coffee to ostatnio bardzo modny deser. Przeglądając wpisy na blogach bardzo często trafiałam na przepis i kuszące zdjęcia tej koreańskiej kawy. Gdyby tak można było przygotować ją bez cukru... Serdecznie pozdrawiam:)
Hej, ja pije kawe bez cukru i jak po raz pierwszy zrobilam dalgone to od razu ją wylalam taka byla niedobra.Dalam sobie spokoj dopoki nie znalzlam przepisu w Thermomixie tam tez jest cukier ale ograniczylam go troche i po idealnym ubiciu jest prawie nie wyczuwalny :)
Super aranżacja...Pozdrawiam pa...
OdpowiedzUsuńBardzo dziekuje, pozdrawiam
UsuńWłaśnie czekam na swój nowy spieniacz do mleka i będę robić tę kawę po raz pierwszy. 😊
OdpowiedzUsuńI jak udalo sie dobrze ubic kawe?
UsuńPiękne zdjęcia!
OdpowiedzUsuńDalgona coffee to ostatnio bardzo modny deser. Przeglądając wpisy na blogach bardzo często trafiałam na przepis i kuszące zdjęcia tej koreańskiej kawy. Gdyby tak można było przygotować ją bez cukru...
Serdecznie pozdrawiam:)
Hej, ja pije kawe bez cukru i jak po raz pierwszy zrobilam dalgone to od razu ją wylalam taka byla niedobra.Dalam sobie spokoj dopoki nie znalzlam przepisu w Thermomixie tam tez jest cukier ale ograniczylam go troche i po idealnym ubiciu jest prawie nie wyczuwalny :)
Usuńcudne zdjęcia :)
OdpowiedzUsuńDziekuje :*
UsuńZachwycające zdjęcia , uwielbiam różowe tulipany.❤️
OdpowiedzUsuńBardzo dziekuje, pozdrawiam
UsuńGdyby tak można było przygotować ją bez cukru...
OdpowiedzUsuńmega888
joker123